F01 Fa pergola árnyékoló

pergola terasz arnyekolas – Fa arnyekolo szerkezet

PT 45 fa pergola teraszárnyékoló

Klasszikus pergola árnyékoló, kitűnő minőségű skandináv fenyőből készül a ragasztott fa pergola tartó, melyet hőkazánban kezelnek a színek tartósítására. A lugas hangulatát idéző szerkezet tartós és szép megoldást jelent modern és klasszikus otthonok kertre néző teraszain, biztosítva a tűző nap és az eső elleni védelmet a kényelmes pihenéshez.

Alkalmazási terület: kertek, tetőteraszok viharálló pergola típusú árnyékolója.

Rögzítésének: feltétele a teherbíró falépítmény, mely kiváltható illetve kiegészíthető egyedi fa vagy acél statikus fogadó szerkezettel.

Kialakítását: a helyszíni adottságok és a gyártó által megadott mérethatárok szabályozzák.

Előnye: a természethez organikusan illeszkedő, hangulatos pergola árnyékoló, mely rendelhető lejtett vagy vízszintes síneken mozgó vízhatlan ponyvatetővel, vízelvezető csatornával, kiegészítő világítással és kültéri függönydíszítéssel.

A PVC ponyvatető: 3 rétegű UV szűrő réteggel, motoros mozgatással teljes védelmet nyújt viharos szélben, zuhogó esőben és a tűző nap okozta hősugárzással szemben.

Maximális mérethatára: szélesség 13 m x kinyúlás 5,9 m, ezt követően a szerkezetek cseppmentes zárással egymás mellé sorolhatók.

További fa pergola árnyékoló képek

 

Fa pergola árnyékoló szerkezeti jellemzők

             

Bővebb információ

Műszaki és technikai tanácsadás:   Praczkó Iván   +36 30 307 52 72    architektus@architektus.hu

Árajánlatkérés: +36 1 387 2200    info@architektus.hu