Vitorla árnyékoló

Talpas vitorla árnyékoló. A terasz árnyékolás terén közkedvelten alkalmazott Corradi pergolás rendszerű függőlegesen oldalzáróként és vízszintesen vagy enyhe szögben tetőként mozgatható ponyvás szerkezeteit a gyár 25 év alatt folyamatosan fejleszti. Felszerelésükhöz szükség van megfelelő tartófalra vagy egyedi gyártású kiegészítő acéltartókra, pavilon esetén megfelelő fogadó talapzatra. A tartó gerendát minden esetben egyenes síkokhoz kell rögzíteni, melyből derékszögben nyúlnak ki az eltolható tetőt megvezető alumínium sínek. Az Impact eltolható tetővel nemcsak az erős UV sugárzástól, hanem a viharos széltől és az esőtől is védik a lefedett teraszokat. A pergola rendszerű árnyékolástechnika kiváló megoldást kínál rendezvénytermek éttermek, szállodák teraszainak védelmére, illetve tetőtéri balkonok, tetőkertek, és tetőteraszok, télikertek, kertek, teraszok, szél és esővédett árnyékolására. Főbb jellemzők a pergola árnyékoló rendszer védelmet biztosít a viharos széllel, esővel, UV sugárzással szemben a pergola rendszerű szerkezet, többrétegű ragasztott skandináv fenyőfából készül az árnyékoló tartószerkezete lehet gesztenye, felárral: dió, zöld, fehér, szürke, antracit színű a síneken eltolható textil hatású árnyékoló ponyva anyaga vízhatlan (100 %) az árnyékoló ponyva önkioltó tulajdonsága miatt tűz esetén gátolja a láng terjedését a terasz árnyékolás ponyvaszerkezete motoros vagy kézi mozgatással működtethető az árnyékoló rendszer kiegészíthető függőlegesen felgördülő árnyékolókkal, szúnyoghálóval a pergola árnyékolókhoz rendelhetők védőtetők, vízelvezetők a pergola rendszer díszíthető fapanelekkel, rácsokkal, virágládákkal.

Falhoz rögzített vitorla árnyékoló. A terasz árnyékolás terén közkedvelten alkalmazott Corradi pergolás rendszerű függőlegesen oldalzáróként és vízszintesen vagy enyhe szögben tetőként mozgatható ponyvás szerkezeteit a gyár 25 év alatt folyamatosan fejleszti. Felszerelésükhöz szükség van megfelelő tartófalra vagy egyedi gyártású kiegészítő acéltartókra, pavilon esetén megfelelő fogadó talapzatra. A tartó gerendát minden esetben egyenes síkokhoz kell rögzíteni, melyből derékszögben nyúlnak ki az eltolható tetőt megvezető alumínium sínek. Az Impact eltolható tetővel nemcsak az erős UV sugárzástól, hanem a viharos széltől és az esőtől is védik a lefedett teraszokat. A pergola rendszerű árnyékolástechnika kiváló megoldást kínál rendezvénytermek éttermek, szállodák teraszainak védelmére, illetve tetőtéri balkonok, tetőkertek, és tetőteraszok, télikertek, kertek, teraszok, szél és esővédett árnyékolására. Főbb jellemzők a pergola árnyékoló rendszer védelmet biztosít a viharos széllel, esővel, UV sugárzással szemben a pergola rendszerű szerkezet, többrétegű ragasztott skandináv fenyőfából készül az árnyékoló tartószerkezete lehet gesztenye, felárral: dió, zöld, fehér, szürke, antracit színű a síneken eltolható textil hatású árnyékoló ponyva anyaga vízhatlan (100 %) az árnyékoló ponyva önkioltó tulajdonsága miatt tűz esetén gátolja a láng terjedését a terasz árnyékolás ponyvaszerkezete motoros vagy kézi mozgatással működtethető az árnyékoló rendszer kiegészíthető függőlegesen felgördülő árnyékolókkal, szúnyoghálóval a pergola árnyékolókhoz rendelhetők védőtetők, vízelvezetők a pergola rendszer díszíthető fapanelekkel, rácsokkal, virágládákkal.

Szabadon álló vitorla árnyékoló. A terasz árnyékolás terén közkedvelten alkalmazott Corradi pergolás rendszerű függőlegesen oldalzáróként és vízszintesen vagy enyhe szögben tetőként mozgatható ponyvás szerkezeteit a gyár 25 év alatt folyamatosan fejleszti. Felszerelésükhöz szükség van megfelelő tartófalra vagy egyedi gyártású kiegészítő acéltartókra, pavilon esetén megfelelő fogadó talapzatra. A tartó gerendát minden esetben egyenes síkokhoz kell rögzíteni, melyből derékszögben nyúlnak ki az eltolható tetőt megvezető alumínium sínek. Az Impact eltolható tetővel nemcsak az erős UV sugárzástól, hanem a viharos széltől és az esőtől is védik a lefedett teraszokat. A pergola rendszerű árnyékolástechnika kiváló megoldást kínál rendezvénytermek éttermek, szállodák teraszainak védelmére, illetve tetőtéri balkonok, tetőkertek, és tetőteraszok, télikertek, kertek, teraszok, szél és esővédett árnyékolására. Főbb jellemzők a pergola árnyékoló rendszer védelmet biztosít a viharos széllel, esővel, UV sugárzással szemben a pergola rendszerű szerkezet, többrétegű ragasztott skandináv fenyőfából készül az árnyékoló tartószerkezete lehet gesztenye, felárral: dió, zöld, fehér, szürke, antracit színű a síneken eltolható textil hatású árnyékoló ponyva anyaga vízhatlan (100 %) az árnyékoló ponyva önkioltó tulajdonsága miatt tűz esetén gátolja a láng terjedését a terasz árnyékolás ponyvaszerkezete motoros vagy kézi mozgatással működtethető az árnyékoló rendszer kiegészíthető függőlegesen felgördülő árnyékolókkal, szúnyoghálóval a pergola árnyékolókhoz rendelhetők védőtetők, vízelvezetők a pergola rendszer díszíthető fapanelekkel, rácsokkal, virágládákkal.

Fix ponyvás vitorla árnyékoló. A terasz árnyékolás terén közkedvelten alkalmazott Corradi pergolás rendszerű függőlegesen oldalzáróként és vízszintesen vagy enyhe szögben tetőként mozgatható ponyvás szerkezeteit a gyár 25 év alatt folyamatosan fejleszti. Felszerelésükhöz szükség van megfelelő tartófalra vagy egyedi gyártású kiegészítő acéltartókra, pavilon esetén megfelelő fogadó talapzatra. A tartó gerendát minden esetben egyenes síkokhoz kell rögzíteni, melyből derékszögben nyúlnak ki az eltolható tetőt megvezető alumínium sínek. Az Impact eltolható tetővel nemcsak az erős UV sugárzástól, hanem a viharos széltől és az esőtől is védik a lefedett teraszokat. A pergola rendszerű árnyékolástechnika kiváló megoldást kínál rendezvénytermek éttermek, szállodák teraszainak védelmére, illetve tetőtéri balkonok, tetőkertek, és tetőteraszok, télikertek, kertek, teraszok, szél és esővédett árnyékolására. Főbb jellemzők a pergola árnyékoló rendszer védelmet biztosít a viharos széllel, esővel, UV sugárzással szemben a pergola rendszerű szerkezet, többrétegű ragasztott skandináv fenyőfából készül az árnyékoló tartószerkezete lehet gesztenye, felárral: dió, zöld, fehér, szürke, antracit színű a síneken eltolható textil hatású árnyékoló ponyva anyaga vízhatlan (100 %) az árnyékoló ponyva önkioltó tulajdonsága miatt tűz esetén gátolja a láng terjedését a terasz árnyékolás ponyvaszerkezete motoros vagy kézi mozgatással működtethető az árnyékoló rendszer kiegészíthető függőlegesen felgördülő árnyékolókkal, szúnyoghálóval a pergola árnyékolókhoz rendelhetők védőtetők, vízelvezetők a pergola rendszer díszíthető fapanelekkel, rácsokkal, virágládákkal.